Retur

Accesarea si folosirea acestui magazin online, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a paginii, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

INFORMATII DESPRE PRODUSE

 DeToateHaine face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor.
Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.
De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

COMENZI

 Nu exista comanda minima impusa.
Toate preturile afisate pe site sunt in RON.
Preturile afisate nu contin taxele de transport.
Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult 2-10 zile lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe aceasta pagina se considera un contract intre utilizator si CumparaHaine si trebuie executata de catre ambele parti.
Aceasta inseamna ca CumparaHaine se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe pagina atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

CumparaHaine foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc.
Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.
Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

POLITICA DE RETUR

 Toate imaginile produselor prezentate pe pagina au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Pentru a schimba sau a returna comenzile facute la CumparaHaine, te rugam sa te asiguri ca articolele sunt in ambalajele originale, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare sau este intr-o stare ce nu ne permite revanzarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza coletul. Costul transportului returului sau al schimbului de colete este suportat de catre client . Costul returului/ schimbului este de 30 lei (include transportul dus-intors si comisionul bancar ) .

Produsele pot fi schimbate sau returnate in termen de 14 zile de la primirea lor.

NU PRIMIM COLETE CU RAMBRUS, ACESTEA VOR FI REFUZATE !NU PRIMIM COLETE EXTERNE SI NICI CU DESCHIDERE LA LIVRARE. DOAR NOI PUTEM EFECTUA CEREREA INTERNA DE RIDICARE

  1. Pentru schimbareaprodusului (marime, culoare, model) trimiteti e-mail la adresa returhaine@gmail.comCostul transportului tur-retut pentru schimbarea produsului sunt achitate de catre client!
  2. Pentru returnarea sumei de bani, trimiteti e-mail la adresa returhaine@gmail.com .In mail  trebuie sa fie precizate urmatoarele:

- Numar comanda

- Cont IBAN

-Numele Titularului

-Numar de Telefon

-Produs

-Marime

-Data cand a fost primit coletul.

 CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

CumparaHaine se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acesta pagina sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare si adresa de facturare .
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre CumparaHaine numai in scopul declarat al acestei pagini, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

– produsul comandat nu este pe stoc
– identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta telefonic.

DISPOZITII FINALE

 Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

Duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai rămas doar [max].
Cosul tau

Nu există produse în coș.

Continua Cumparaturile